گوناگون و اخبار مسافرت و گردشگری

صادرات چمدانی زعفران چگونه انجام می پذیرد؟

اگر مزرعه زعفران دارید یا قصد دارید از سفر تفریحی خود سودی کسب کنید. حتما صادرات زعفران به ذهنتان خطور کرده است. صادرات زعفران یک تجارت پرسود است که افراد زیادی به دنبال آن هستند. این سوال که چگونه صادرات چمدانی زعفران را داشته باشم؟ برای پاسخ به این سوال، با سایت دنیای مسافرت همراه باشید.

صادرات چمدانی زعفران

صادرات چمدانی زعفران (250 گرم)

قیمت زعفران معمولا به دلار است. نحوه واردات و ارسال زعفران به مقدار کم معمولا توسط چمدان انجام می شود. طبق قوانین صادرات هر کشور می توانید مقدار مشخصی از این محصول را ارسال کنید. به عنوان مثال: به زعفران می تواند به ازای هر مسافر 100 تا 250 گرم زعفران انتقال دهد.

فروش زعفران با چمدان

طبق قوانین سفر ایران و ترکیه در حال حاضر سفر بدون ویزا انجام می شود. به همین دلیل بسیاری از افرادی که قصد سفر به کشور های اروپایی و ترکیه را دارند 100 گرم تا 250 گرم زعفران را با خود به این کشور می برند.
البته موضوع مهم فروش زعفران است که قطعا نیاز به تجربه و تخصص دارد.

صادرات زعفران ایران

هر گرم زعفران در بازارهای بین المللی بین 3 تا 7 دلار خرید و فروش می شود. قیمت فروش زعفران عمده در بازار بین 980 تا 1590 است. همین محصول در بازار ترکیه بین 15 تا 20 لیر ترکیه عرضه می شود. در فروشگاه های اینترنتی و عمده فروشی زعفران قیمت طلای سرخ بین 2000 تا 3500 است.

زعفران را از کشاورز بخرید

برای اینکه بتوانید با کیفیت ترین محصولات را با بهترین قیمت خریداری کنید، پیشنهاد می کنیم مستقیماً با کشاورزان ما تماس بگیرید.
خرید زعفران از کشاورز باعث می شود از کیفیت محصولات خود مطمئن شوید و همچنین محصولات مورد نظر خود را با قیمت بسیار مناسب خریداری کرده و اقدام به صادرات کنید.

سود صادراتی به بازار جهانی

با توجه به اینکه حجم محصول کم است اما ارزش آن بسیار بالاست، بسیاری از افراد وسوسه می شوند تا تجارت طلای سرخ را انجام دهند.
سود ارسال زعفران چیست؟
البته این به چند عامل بستگی دارد:

  • کیفیت محصول
  • پکیج
  • مقصد ارسال
  • مقدار سفارش و عواملی هستند که تاثیر مستقیمی بر سود فروش این محصول دارند.

مزایای صادرات چمدانی زعفران

در یک کلام می‌توان گفت اگر در ابتدای راه تجارت هستید و هنوز سرمایه و شرایط لازم را برای صادرات در حجم بالا در اختیار ندارید، صادرات چمدانی بهترین راه پیش روی شماخواهد بود، خصوصاً هنگامی که صحبت از صادرات محصولی ارزشمند مانند زعفران باشد. از جمله مزایای مهم این روش می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • هر مسافر عادی دارای پاسپورت، بدون کارت بازرگانی می‌تواند از مزایای صادرات چمدانی زعفران بهره‌مند شود.
  • برای صادر کردن زعفران به صورت چمدانی، نیازی به دریافت مجوز نیست.
  • هیچ‌گونه عوارض گمرکی، مالیات و هزینه اضافی برای این روش در نظر گرفته نشده است.
  • تجارت چمدانی زعفران، راهی ایمن و بدون مشکل برای جابجایی قانونی این محصول است.
  • بسیاری از مرزنشینان کشور که با مشکلات مالی و کمبود اشتغال روبرو هستند می‌توانند با این روش، اولین گام را در جهت راه اندازی کسب و کار شخصی خود بردارند.
  • روش پرداخت در صادرات چمدانی معمولاً نقد و آنی است.

معایب صادرات چمدانی زعفران

در میان تمام مزایای ذکر شده در بخش قبل، معایب و محدودیت‌های اندکی نیز برای این روش وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها، محدودیت در مقدار مجاز زعفران قابل جابجایی است. طبق قانون، مسافران نمی‌توانند حجم‌های بالایی از محصول را با خود از کشور خارج کنند. با این حساب برای صادر کردن زعفران در مقیاس کیلو، صادرات چمدانی گزینه مناسبی به نظر نمی‌رسد.

علاوه بر این مورد، یک محدودیت دیگر نیز در خصوص صادرات چمدانی زعفران وجود دارد. در برخی موارد، مسافرانی که اقدام به این کار می‌نمایند مجبور هستند زعفران را به صورت فله‌ای و نه با بسته بندی و برند ایرانی، به فروش برسانند. در واقع پس از این که زعفران در کشور مقصد به فروش می‌رسد با بسته بندی جدید و بدون نام و نشانی از تولید کننده، وارد بازار های خارجی می‌گردد.

چگونه زعفران صادر کنیم؟

صادرات زعفران ایرانی بسیار ساده است و محدودیتی در اندازه سفارش وجود ندارد. طبق آمار، تقریبا 90 درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود. صادرات زعفران مرغوب به روش های مختلفی امکان پذیر است. سفر هوایی بهترین است. البته صادرات زعفران با کشتی نیز امکان پذیر است و برخی تصور می کنند صادرات زعفران با کشتی بسیار مقرون به صرفه است اما اصلا ارزشش را ندارد.

راهنمای صادرات آنلاین زعفران

زعفران یکی از گران‌ترین ادویه‌های دنیا است که صادرات یا فروش آن در بازارهای جهانی یکی از سودآورترین تجارت‌ها به‌ویژه برای ایرانیان است. ایران اولین و برترین صادرکننده زعفران در جهان است. همانطور که می دانید بیشتر زمین های زیر کشت زعفران متعلق به استان خراسان است. خانواده های زیادی در استان خراسان به کاشت زعفران و کسب درآمد از این راه مشغول هستند. زعفران گیاهی است با گل ارغوانی با 6 گلبرگ زیبا که از 3 کلاله قرمز محافظت می کند. این سه کلاله قرمز رنگ همان ماده لذیذی است که رنگ و عطر زیادی دارد و با زحمت فراوان تهیه می شود.

مراحل اصلی صادرات زعفران در ایران

  • بازاریابی
  • خرید زعفران مرغوب
  • اخذ استاندارد های لازم برای صادرات زعفران
  • انجام امور اداری مورد نیاز در گمرک و ارسال زعفران به کشور مقصد

ارزیابی نیاز بازار جهانی

موفقیت در صادرات زعفران منوط به تعیین نیاز بازار جهانی به خرید زعفران است. با جمع آوری اطلاعات در منابع خارجی درباره صادرات واردات و حجم فروش زعفران در بازارهای بین المللی، مشخص می شود. که کدام بازار تقاضای بالایی دارد و می توانید به کدام کشور ها صادرات داشته باشید.

اهمیت ارزیابی نیاز بازار جهانی به خرید زعفران زمانی مشخص می شود که با موضوع تحریم، مسائل اقتصادی، تامین ارز و قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد مواجه شوید. قبل از صادرات زعفران، باید بدانید که بازار کدام کشور ها برای محصولات زعفران شما باز است.

زعفران مرغوب

صادرات چمدانی زعفران

به طور کلی زعفران در اکثر استان های ایران کشت می شود اما محصولات مناطق مختلف کیفیت یکسانی ندارند. در حال حاضر استان خراسان نه تنها بیشترین تولید زعفران را در کشور دارد بلکه با کیفیت ترین زعفران در شهرستان قاین واقع در این استان کشت می شود.

یکی دیگر از عواملی که یکی از مراحل صادرات زعفران محسوب می شود. پکیج استاندارد و زیبا برای محصولات در نظر گرفت. فرض کنید بهترین زعفران را تهیه کرده اید، بازار هدف را شناسایی کرده اید و اکنون می خواهید زعفران صادر کنید. اگر محصولات در پکیج زیبا و استاندارد نباشند. مشتری خارجی به هیچ وجه محصول شما را خریداری نخواهد کرد.

دریافت مجوزها و مدارک لازم جهت صادرات زعفران

یکی از مهمترین مراحل صادرات زعفران تهیه مدارک لازم برای صادرات است. صادرات زعفران نیز مانند سایر کالاها نیازمند یک سری مجوز است. از آنجایی که زعفران یک ماده غذایی است، مجوز ها و مدارک مورد نیاز برای صادرات آن تا حدودی با سایر کالا ها متفاوت است.

شخص صادر کننده باید ابتدا گواهی استاندارد و گواهی سلامت را از مراجع مربوطه دریافت کند. یکی از مهمترین مدارکی که صادرکنندگان زعفران باید داشته باشند کارت بازرگانی است. معمولا یک شرکت صادراتی زعفران با ارسال یک نفر به عنوان نماینده صادرات به همراه معرفی نامه این کار را انجام می دهد. در نهایت نماینده شرکت به گمرک می رود و کار صادرات را انجام می دهد.

در این مرحله باید محموله ها را در گمرک ثبت کنید. محصولات در گمرک ثبت می شوند و فرم های اظهارنامه صادراتی گمرکات صادراتی باید تکمیل شود. فرم ویژه صادرات انواع زعفران در گمرک شامل مشخصات کامل محصول می باشد، این فرم باید با دقت تکمیل و به مسئول مربوطه تحویل گردد.

طبق قانون، مسافران نمی‌توانند حجم‌های بالایی از محصول را با خود از کشور خارج کنند. با این حساب برای صادر کردن زعفران در مقیاس کیلو، صادرات چمدانی گزینه مناسبی به نظر نمی‌رسد.

علاوه بر این مورد، یک محدودیت دیگر نیز در خصوص صادرات چمدانی زعفران وجود دارد. در برخی موارد، مسافرانی که اقدام به این کار می‌نمایند مجبور هستند. زعفران را به صورت فله‌ای و نه با برند ایرانی، به فروش برسانند. در واقع پس از این که زعفران در کشور مقصد به فروش می‌رسد. با بسته بندی جدید و بدون نام تولید کننده، وارد بازار های خارجی می‌گردد.

مقاصد صادرات چمدانی زعفران

  • کانادا
  • آمریکا
  • امارات
  • عراق
  • گرجستان
  • دبی
  • ترکیه
  • عمان
  • اسپانیا
  • و …

صادرات چمدانی زعفران به دبی

کشور های عربی همسایه ایران از جمله بازار های هدف برای تجارت چمدانی زعفران هستند. یکی از این کشورها امارات است. از آنجایی که وضعیت معیشتی مردم در دبی خوب است می‌توان با فروش زعفران در این کشور، به سود مالی قابل توجهی دست پیدا کرد. همچنین در برخی از بازارهای خاص این منطقه مانند بازار دیره، بازار مرشد و… خرید و فروش محصولی مانند زعفران رواج بالایی دارد. به همین دلیل تجارت چمدانی زعفران به دبی، فرصتی عالی برای به دست آوردن. سود مالی از سفر به این کشور است.

ارسال چمدانی زعفران به ترکیه

حدود 90 درصد زعفران جهان توسط ایران تولید می شود و به همین دلیل ایران اولین صادرکننده زعفران در جهان است. یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین صادرات چمدانی است. زیرا نیازی به کارت بازرگانی و مجوزها و تشریفات قانونی و گمرکی ندارد و به راحتی می توانید. آن را به ترکیه برده و با قرار دادن. آن در داخل چمدان و مقداری زعفران به کشور بفروشید.

همچنین در این روش نیازی به ارائه ارزهای صادراتی نیست. به همین دلیل عده ای برای پرهیز از این مراحل ترجیح می دهند صادرات را به صورت چمدانی انجام دهند. البته باید توجه داشته باشید که اگر مقدار زعفران زیاد باشد، گاهی اوقات این روش خطرناک است. پس سعی کنید حداکثر 300 گرم با خود ببرید.

صادرات زعفران به گرجستان

گرجستان از کشورهایی است که خواهان زعفران اصیل و باکیفیت ایرانی است، هم برای مصارف غذایی و هم مصارف دارویی. از این رو تجارت چمدانی زعفران به این کشور می‌تواند فرصتی مناسب برای آشنایی با شرکت‌های بزرگ و معتبر گرجستان در زمینه خرید و فروش زعفران باشد.

بخشی از پرسش های شما عزیزان

صادرات چمدانی زعفران

برای سفر هوایی به گرجستان هر مسافر چند گرم زعفران می تواند همراهش داشته باشد؟

از نظر قانونی حداکثر ۱۰۰ گرم میتونید با خودتون حمل کنید. ولی گاهی ممکنه مجریان به صورت سلیقه‌ای عمل کنند.

میزان مجاز صادرات چمدانی زعفران به ترکیه چه مقدار است؟

مقدار مجاز حمل زعفران به ترکیه برای هر نفر ۱۰۰ گرم زعفران است. مقدار مجاز حمل زعفران در فرودگاه های ترکیه ۱۰۰ گرم است.

دنیای مسافرت | Website | + posts

رضا فاضل هستم علاقه مند به سئو و هوش مصنوعی مدیر سئو سایت دنیای مسافرت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا